Warehousing & Distributie

Interroll biedt een breed scala aan oplossingen voor opslag en distributie centra wereldwijd. Op basis van aangetoonde klantgegevens, werden magazijnen gebouwd met 50% besparing op ruimte, distributiecentra verhoogden hun prestaties met 55% en het energieverbruik op het gebied van interne logistiek daalde met bijna 50%.

 

Onze oplossingen

Koerier Express Pakket

De Interroll Crossbelt Sorter is een buitengewoon product voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het sorteren van documenten, pakketten, dozen en goederen van alle soorten en maten, of het verwerken retouren.

Onze oplossingen

Levensmiddelen Verwerking

Onze unieke producten voor de levensmiddelenindustrie zijn volledig compatibel met alle belangrijke hygiëne-eisen en regelgevingen. Van het transporteren van goederen tot sorteren en opslaan. Interroll heeft het juiste antwoord als het aankomt op de behoeften van de levensmiddelen sector.

Onze oplossingen

Supermarkt

Interroll biedt gespecialiseerde kerntechnologieën voor alle door technologie gedreven supermarkt conveyor toepassingen: van de trommelmotoren en transportrollen inclusief alle benodigde accessoires zoals montagebeugels en passieve rollen tot en met complete voor geassembleerde en klaar voor gebruik zijnde kassaband systemen.

 

Onze oplossingen

Airport

Vanaf het moment dat uw bagage wordt gecontroleerd totdat het wordt herkregen, worden Interroll trommelmotoren, rollen en transportbanden gebruikt in de bagage afhandeling zones van talloze luchthavens op alle continenten.

Onze oplossingen

Tire & Automotive

Our key products, like the cutting-edge 24V technology and drum motors, as efficient and compact belt drives, have been used for many years by market leaders like Pirelli, Bridgestone, Continental and many more. These products are perfectly integrated, commissioned and serviced by our long-standing partners and leading system integrators in the tire handling industry.

Our solutions

Industriële Productie

Met haar brede productassortiment helpt Interroll industrieën wereldwijd om hoge doorvoersnelheden te verwezenlijken en de operationele kosten te reduceren door gelijktijdige besparing in ruimte en energieverbruik.

Onze oplossingen